Εικονική Επιχείρηση ΓΕΛ Επισκοπής : MyWelfare
Μια καταπληκτική συνάντηση γεμάτη ιδέες, έμπνευση και κίνητρο για ομαδική δουλειά πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της HELLENiQ ENERGY, Ανδρέα Σιάμισιη και της μαθητικής ομάδας που δημιουργεί τη δική της «Εικονική Επιχείρηση» στο Γενικό Λύκειο Επισκοπής Ηρακλείου Κρήτης!
Ως Ιnspirational Mentor του Junior Achievement Greece στο σχολείο, ο κύριος Σιάμισιης μίλησε αναλυτικά για τη δική του πορεία, τις δυσκολίες που συνάντησε και τα σημαντικά κεφάλαια της εξέλιξής του και αφιέρωσε πολύ χρόνο στο να ακούσει για τη δουλειά των παιδιών. “Η οικογένειά μου με έμαθε την αξία που έχει η προσπάθεια και το να κατακτάς πράγματα μόνος σου” σημείωσε αναλύοντας ότι ο ίδιος ξεκίνησε να δουλεύει από πολύ νωρίς στη ζωή του.
“Ποτέ δε φτάνει ένας για να πετύχεις στη ζωή, η ζωή είναι ομαδικό άθλημα. Προχωρούμε μαζί σαν “αγέλη”. Πετυχαίνουμε μέσα από άλλους και μαζί με άλλους και γι αυτό πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της ευαισθησίας προς την ομάδα” σημείωσε μιλώντας στα παιδιά και τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν ξεχνάει ποτέ αυτή την αξία στη ζωή του. “Η δική μας εταιρεία έχει πολλές χιλιάδες εργαζόμενους. Το ότι πάμε καλά δεν οφείλεται σε εμένα. Εγώ κινητοποιώ και βάζω στόχους, ο κόσμος ανταποκρίνεται και πετυχαίνουμε όλοι μαζί”, πρόσθεσε.
Η ομάδα παρουσίασε την πρωτότυπη ιδέα της στον κύριο Σιάμισιη και ζήτησε τη γνώμη του, ενώ στη συνέχεια τους έδωσε συμβουλές για το πώς θα εξελιχθούν οργανωτικά και πώς θα ενδυναμώσουν την ιδέα τους, ενώ προχώτησαν και σε συζήτηση για για τους ρόλους που υπάρχουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.
Ο κ. Σιάμισιης και η ομάδα ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη δεύτερη συνάντηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα.
Πολλά συγχαρητήρια από την Φωτεινή Κοκκινάκη που συντόνισε την υπέροχη συνάντηση, από την ομάδα και το Διοικητικό Συμβούλιο του JA Greece, από τους εθελοντές/επιχειρηματικούς συμβούλους των ομάδων, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και φίλους του οργανισμού μας!
Καλή επιτυχία στην καταπληκτική ομάδα του Γενικού Λυκείου Επισκοπής Ηρακλείου Κρήτης στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα/Διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση 2023»! We are JA!
We are JA!
Εικονική Επιχείρηση ΓΕΛ Επισκοπής : MyWelfare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *