Tο ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου, σήμερα ημέρα Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, ανακοινώνει τον αναμορφωμένο πίνακα κενών οργανικών θέσεων,όπως έχει τροποποιηθεί μετά τις τοποθετήσεις των ανωτέρω, τον οποίο κατήρτισε με τη με αριθμό 13/12-05-2021 Πράξη του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 (παρ.6) του Π.Δ. 50/1996, όπως έχει συμπληρωθεί και ισχύει.

            Οι εκπ/κοί, που έχουν υποβάλει αίτηση για :

  • βελτίωση θέσης
  • οριστική τοποθέτηση (όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ)
  • εκείνοι που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές,

καλούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 (παρ. 7) του Π.Δ. 50/1996, όπως αυτό έχει συμπληρωθεί και ισχύει, να υποβάλουν δήλωση, στην οποία να αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, όπου επιθυμούν, κατά σειρά προτίμησης, να τοποθετηθούν (μέχρι 20 σχολικές μονάδες), από 13 Μαΐου 2021  (ημέρα Πέμπτη) μέχρι και 17 Μαΐου 2021 (ημέρα Δευτέρα) και ώρα 15:00. Η προθεσμία είναι αποκλειστική, ήτοι σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής της δήλωσης τοποθέτησης, αυτή δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

       Στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου http://dide.ira.sch.gr αναρτώνται : α)  οι πίνακες των οργανικών κενών κατά κλάδο και ειδικότητα, β) ο ενοποιημένος πίνακας με τις μονάδες μετάθεσης, κατά κριτήριο και στο σύνολο, των εκπ/κών που έχουν μετατεθεί από άλλη περιοχή, αυτών που αιτούνται βελτίωση θέσης και όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και γ) η αίτηση-δήλωση τοποθέτησης, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά στο e mail του ΠΥΣΔΕ Ν. Ηρακλείου (pysde@dide.ira.sch.gr), υπογεγραμμένη και  σκαναρισμένη.

       Υποχρεωτική είναι η υποβολή της ανωτέρω δήλωσης προτίμησης σχολείων, για τους εκπαιδευτικούς, που έχουν μετατεθεί από άλλη περιοχή, καθώς και γι’ αυτούς, που έχουν υποβάλει αίτηση για οριστική τοποθέτηση (όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ).  

      Για τη συμπλήρωση των δηλώσεων προτίμησης σχολείων, οι εκπ/κοί εκτός των οργανικών κενών που έχουν αναρτηθεί, πρέπει να λάβουν υπόψη και τα πιθανά κενά, που ενδεχομένως θα προκύψουν από τη βελτίωση θέσης των οργανικά ανηκόντων εκπ/κών της περιοχής. Τα στοιχεία για τα πιθανά κενά προκύπτουν από τους πίνακες εκπ/κών που ζητούν βελτίωση θέσης, και οι οποίοι θα αναρτηθούν αυθημερόν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες :

http://dide.ira.sch.gr/new/apospasis/pysde210513b/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΥΣΔΕ. ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ : Πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας για δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων για Βελτιώσεις-Οριστικές τοποθετήσεις έτους 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *